10.000 de pachete cu țigări de contrabandă găsite într-o autoutiliară, la Pielești

10.000 de pachete cu țigări de contrabandă găsite într-o autoutiliară, la Pielești

2.535
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Secției de Poliție Rurală 5 Pielești au organizat o acţiune pe linia combaterii activităților ilicite ce se comit în domeniul contrabandei cu tutun, în Pielești.

Poliţiştii au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat, de 29 de ani, din Daneți, care tracta o autoutilitară.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului tractat, s-a constatat că în interiorul acestuia erau amenajate compartimente ascunse, în care au fost descoperite 10.000 pachete de ţigări, fără timbru de marcaj fiscale, provenite din contrabandă.

Atât cele 10.000 de pachete de țigări, cât și autoutilitara în care acestea au fost transportate, au fost indisponibilizate de poliţişti, iar cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.