DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 22.000 de viziere fabricate la Uzina Ford din Craiova, în timpul stării de urgență, au fost donate către 40 de instituții publice locale, au anunțat, vineri, reprezentanții companiei. 

Vizierele produse la Ford au fost autorizate conform prevederilor legale care s-au aplicat în perioada stării de urgență.

În acest proiect au fost antrenați peste 60 de angajați.

„Ford Craiova a început să producă viziere în perioada stării de urgență, iar conducerea companiei a decis să le utilizeze nu numai pentru uz intern, ci și să doneze cât mai multe dealerilor din rețeaua națională și nu în ultimul rând instituțiilor publice locale. Peste 60 de angajați din cadrul uzinei s-au implicat în pregătirea și punerea în funcțiune a liniilor destinate producției de viziere. Astfel, compania ajută la reducerea cererii în lanțurile de aprovizionare pentru echipamente de protecție personală”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Ford.

Au fost identificate 40 de instituții publice din Craiova și din județ care au nevoie de acest echipament, iar 20 de voluntari ai companiei Ford România au distribuit, joi, în ultima zi a stării de urgență, peste 22.000 de viziere.

„Acest proiect întruchipează spiritul Ford și modul în care nu numai că ne derulăm afacerea în comunitate, dar suntem și parte a comunității, putând astfel să oferim sprijin în această perioadă fără precedent. Sunt foarte mândră de întreaga echipă Ford Craiova și, de asemenea, de munca lor deosebită depusă în această perioadă plină de provocări”, a declarat Josephine Payne, managerul Fabricii de Motoare Ford Craiova, cel care a și condus acest proiect.

Până în acest moment, la fabrica Ford de la Craiova au fost produse aproximativ 30.000 de viziere.

Ford Craiova a reluat producția de vehicule și de motoare în data de 4 mai, în mod etapizat, cu aproximativ jumătate din angajații companiei, care lucrează într-un singur schimb, asigurând în același timp standardele globale ale Ford privind distanțarea socială și implementarea protocoalelor de sănătate și siguranță la locul de muncă.

Ford Craiova continuă să crească treptat volumele sale de producție în următoarele câteva luni, înainte de reluarea completă a acesteia.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.