Peste 2,8 kg marijuana, descoperite în portbagajul unei mașini, la Calafat

Peste 2,8 kg marijuana, descoperite în portbagajul unei mașini, la Calafat

14.433
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Drogurile erau ascunse într-un spațiu special amenajat în portbagajul unui autoturism condus de un cetățean bulgar și au fost descoperite sâmbătă de echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, respectiv poliţişti de frontieră români şi bulgar.

Marijuana a fost găsită pe 24 iunie 2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în autoturismul unui cetățean bulgar, în vârstă de 63 de ani, care s-a prezentat pentru a intra în țară. Echipajul comun de control a făcut asupra mașinii un control amănunțit. Așa au observat în portbagajul mașinii un loc special amenajat, confecționat prin modificarea structurii caroseriei autoturismului. A fost solicitat sprijinul autorităților vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport să fie scanat cu ajutorul aparaturii Roentgen. În urma operațiunii, în locul amenajat din portbagaj au fost descoperite 4 colete, ce conțineau cantitatea totală de 2,81 kg marijuana.

Cazul a fost preluat de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.