DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutiercare circula pe ruta Bulgaria-Polonia, 3.077 de parfumuri, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Ieri seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare, un cetățean bulgar, în vârstă de 34 de ani, care conducea un ansamblu rutier.

Șoferul transporta diverse bunuri, pe ruta Bulgaria-Polonia, conform documentelor prezentate.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, polițiștii au descoperit, în compartimentul de marfă, doi paleți, pe care se aflau ambalate în cutii de carton 3.077 de flacoane de parfum inscripționate cu denumirile unor mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Bunurile descoperite, în valoare totală estimată de 1.500.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

„În prezent, faţă de persoana în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, spun polițiștii de frontieră.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.