Peste 400 de șoferi au fost sancționați în week-end

Peste 400 de șoferi au fost sancționați în week-end

4.652
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
A ”curs” cu sancțiuni la sfârșitul săptămânii pe străzile din Craiova și județ. Peste 400 de conducători auto au primit amenzi. Mai bine de trei sferturi dintre ei pentru că au călcat pedala de accelerație mult prea tare.
Polițiștii rutieri au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză la, în week-end. S-a acționat pe principalele drumurile naţionale şi europene, dar și pe principalele artere rutiere din Craiova. Oamenii legii s-au concentrat mai ales pe zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere în ultima perioadă de timp.
Ca urmare a abaterilor constatate de polițiștii rutieri, au fost aplicate 404 sancţiuni contravenționale de peste 189.000 lei. Dintre acestea, 284 amenzi au fost aplicate unor șoferi care au încălcat regimul legal de viteză.
Polițiștii doljeni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conducere autovehicule pe drumurile publice 25 de permise de conducere, 19 dintre acestea fiind reținute pentru viteză, iar 6 certificate de înmatriculare au fost retrase. De asemenea, au fost constatate 6 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.
 


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    399

    Daca ii injur aici iau amenda, nu?
    Niste gusteri care dau amenzi la astia cu 68km/h!
    La aia care se pise pe pietonii de pe A.I Cuza si merg cu 80-100km/h, nici nu ii baga in seama.

    Gusterilor!
    Amenda o platiti voi!
    Cip cirip!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.