Petrecerea pentru angajatele Consiliului Județean Dolj, anulată. „Parcă nu-ţi mai vine să...

Petrecerea pentru angajatele Consiliului Județean Dolj, anulată. „Parcă nu-ţi mai vine să sari aşa într-un picior când ştii că sunt nişte lucruri serioase care se petrec în jurul tău”

2.369
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Petrecerea de 8 Martie pentru angajatele Consiliului Judeţean Dolj, care ar fi trebuit să aibă loc luni seară, a fost anulată din cauza coronavirusului, a anunțat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Chiar dacă a devenit o tradiție această întâlnire ocazionată de Ziua Femeii, Prioteasa a spus că anul acesta vor face o excepție și că iau în calcul un astfel de eveniment când situația va permite.

„Nu am organizat o întâlnire cu doamnele şi domnişoarele, cum o făceam în fiecare an, pentru că am zis să o facem astăzi. Şi astăzi, dacă o să vă uitaţi, toată lumea este foarte bine îmbrăcată, asortată. Am luat hotărârea să anulăm această întâlnire pe care am fi avut-o. Pe de altă parte, deoarece ne strângeam un număr important de persoane acolo şi nu eram o mie, dar eram un număr important, şi pe de altă parte, parcă nu-ţi mai vine să sari aşa într-un picior când ştii că sunt nişte lucruri serioase care se petrec în jurul tău. Am fost de acord să anulăm şi să găsim un alt moment, mai spre Paşte, spre 1 Mai sau altă dată, să ne întâlnim”, a explicat președintele CJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.