Piață volantă, din nou, în centrul Craiovei. S-a schimbat locația

Piață volantă, din nou, în centrul Craiovei. S-a schimbat locația

2.589
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Craiovei va găzdui, în acest weekend, o nouă ediţie a pieţei volante, locaţia fiind una nouă, mai exact zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Vechi al municipiului, între Casa de Pensii şi English Park.

Potrivit reprezentanților SC Piețe și Târguri Craiova, sâmbătă şi duminică, doljenii vor avea ocazia să cumpere, direct de la producători, o gamă foarte diversificată de produse: fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere, fructe uscate, ori dulceţuri şi conserve de casă.

„Primele ediţii ale Pieţei Volante, pe care societatea noastră le-a organizat în cursul anului 2019, s-au dovedit un real succes, fiind apreciate atât de cumpărători, cât şi de comercianţi. Fiind în plin sezon al conservelor pentru iarnă, ne-am decis să organizăm sâmbătă şi duminică, pe 19 si 20 Octombrie 2019, o nouă ediţie a acestei Pieţe Volante, având în vedere gama mult mai variată de produse care pot fi oferite de producătorii agricoli în această perioadă. Locaţia va fi şi ea schimbată, producătorii urmând să-şi desfacă acum marfa în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al municipiului. Îi aşteptăm în Piaţa Volantă nu doar pe cei care vor să-şi desfacă aici marfa, ci şi pe cetăţenii care îşi pot cumpăra de toate cele necesare la doar câţiva paşi de casă!”, a declarat Alin Mărăcine, director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Proiectul de amenajare a pieţelor volante este pus în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL împreună cu Primăria şi Consiliul Local Craiova. Noua locaţie a acestei pieţe volante a fost aprobată prin hotârăre de consiliu local și astfel circulația rutieră nu va mai avea de suferit.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.