Piețele din Craiova se dezinfectează cu ajutorul lămpilor cu ultraviolete

Piețele din Craiova se dezinfectează cu ajutorul lămpilor cu ultraviolete

3.542
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sterilizarea şi dezinfecția pieţelor din Craiova se face şi cu ajutorul lămpilor cu ultraviolete, anunță reprezentanții Piețe și Târguri, acestea devenind funcționale începând de vineri seara.

Lămpile cu UV-C au o eficienţă ridicată în distrugerea bacteriilor, virusurilor, protozoarelor, fungilor şi a altor agenţi patogeni, fiind utilizate în mod curent pentru efectuarea dezinfecţiilor din laboratoare, săli de operaţie, cabinete medicale, spaţii de producţie, restaurante.

„În pieţele din Craiova, sterilizarea cu ultraviolete va fi efectuată în fiecare noapte, după închidere, fiind suficiente câteva zeci de minute de funcţionare a acestor lămpi pentru ca spaţiul să fie dezinfectat”, spun reprezentanții Piețe și Târguri Craiova. 

În această perioadă, piețele din Craiova sunt deschise, autoritățile reamintindu-le cumpărătorilor să țină cont de măsurile impuse pentru a limita cât mai mult posibil răspândirea noului virus.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    302

    Doamne cum te prostesc pe fata si te batjocoresc in Romania.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Exista mai multe tipuri de lampi cu ultraviolete, iar dintre ele cea care acopera cea mai mare suprafata pt sterilizare este peo arie de 22 metri patrati. Deci, pt Piata Centrala, care are peste 2000 metri patrati, ar fi nevoie de aproape 100 de astfel de lampi. Ma-ndoiesc ca sunt amplasate acum, in piata, 100 de lampi!!!! Mai mult decata atat, aceste lampi sunt pe categorii de putere si, doar, cea cu cea mai mare putere de emitere poate acoperi 22mp. Poate … da socoteala Primaria si contribuabilului craiovean despre caracteristicile tehnice, pretul, firma de la care s-au achizitionat, etc!!!!Altfel … NU dau doi bani pe poze de imagine!!!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Stati linistiti ca au facut si ei schema asta pentru poze si pentru P.R. Credeti ca intereseaza pe cineva specificatiile tehnice sau cati metri patrati poate dezinfecta o lampa, ce putere are lampa? Au iesit bine in poze, bun e bine atunci.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.