DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, luni, o acțiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni, constatând 89 de abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de peste 14.000 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, 55 dintre sancţiuni au fost aplicate pentru traversări neregulamentare, iar 34 pentru alte abateri. Ca şi măsuri complementare, poliţiştii au reținut trei permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

„În aceeaşi zi, şi poliţiştii Compartimentului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Orașului Filiași, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Dolj au executat, pe DN 6, o acțiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Oamenii legii au controlat 42 de autovehicule şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 12.000 lei. Dintre aceste sancţiuni, 28 au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice şi opt pentru alte abateri. În cadrul acţiunii au fost retrase șase certificate de înmatriculare şi reținute două permise de conducere”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Dolj.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.