Pietonii, bicicliștii și căruțașii, în vizorul polițiștilor

Pietonii, bicicliștii și căruțașii, în vizorul polițiștilor

2.340
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de pietoni, bicicliști și conducătorii vehiculelor cu tracțiune animală.

Astfel, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de peste 46.000 de lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras două certificate de înamtriculare.

De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a nouă  infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule sub influenţa alcoolului sau nu deţineau permise de conducere



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    213

    Citez: „Pietonii, bicicliștii și căruțașii, în vizorul polițiștilor.
    Ieri, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de pietoni, bicicliști și conducătorii vehiculelor cu tracțiune animală.”
    Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras două certificate de înamtriculare.
    De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a nouă infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistate persoane care conduceau vehicule sub influenţa alcoolului sau nu deţineau permise de conducere.

    Pe bune ? Pietonii, carutasii sau biciclistii au carnete de conducere sau certificate de inmatriculare ? Cum sa spui ca faci campanie impotriva biciclistilor, pietonilor, si carutasilor, dupa care vi si spui ca sau retinut nu stiu cate permise si certificate de inmatriculare. Ohhh my god

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    187

    Cine v-a pus ma sa scrieti stiri? )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.