Pistă de biciclete, parcare pentru mașina poliției (VIDEO)

Pistă de biciclete, parcare pentru mașina poliției (VIDEO)

6.268
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unde-i lege nu-i tocmeală, numai dacă nu ești polițist. Atunci lucrurile se schimbă și regulile nu se mai aplică. Pare să fie motto-ul polițiștilor din Dăbuleni care și-au parcat mașina fix pe pista de biciclete. Ba mai mult unul dintre agenți a avut o explicație năucitoare. „E instituție publică. Arătați-mi un loc de parcare amenajat aici”, a spus unul dintre polițiști.

Cu toatea acestea s-a arătat dispus să plătească amenda. „Nu-i nicio problemă, plătesc amenda”, a spus acesta și a rămas la nivel de vorbă pentru că în evidențele poliției nu figurează amenda.

 

Pista de biciclete a costat 2 milioane de lei, bani obținuți din fonduri europene. La scurt timp a fost transformată de șoferi în parcare, spre disperarea bicicliștilor nevoiți să meargă pe stradă. „Avem pistă degeabă că nu avem cum să mergem pe ea. Sunt mașini parcate peste tot, așa că mergem pe unde putem. Mașina poliției este parcată zilnic pe pista de bicicletă. Cum să dea ei amenzi dacă sunt primii care ar trebui să ia amendă”, a spus supărat un biciclist. „Ce să facem dacă nu avem pe unde să mergem. E periculos pe stradă pentru că e foarte circulat și ne-am bucurat când s-a făcut pista asta. Bucuria n-a ținut prea mult pentru că imediat au apărut mașinile”, a adăugat altul.

 

Și primarul este foc și pară. A trimis zeci de notificări, inclusiv poliției, însă nimeni nu s-a sinchisit. „Oamenii nu înțeleg că nu au voie să parcheze acolo. Noi am trimis notificări la toți agenții economici, dar și la persoanele care locuiesc în zona unde a fost amenajată pista pentru biciclete. Chiar și la poliție am făcut numeroase sesizări. Și ei parchează pe pista de bicicletă”, a spus Aurel Băjeanru, primarul orașului Dăbuleni. Pentru parcarea pe pista de bicilclete șoferii riscă amendă 290 de lei și două puncte de penalizare.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2017
    Mesaje
    46

    Eu zic sa luati orasul la picior sa vedeti cati dorei dastia cu capetele patrate gasiti parcati pe asa zisele piste de biciclete, trotuare, treceri de pietoni, in locuri interzise stationarii/opririi/parcarii, pe coltul intersectiei, etc. sunt sute care motiveaza ca nu au unde sa parcheze, dar incalca legea cu acest pretext. Chiar mai devreme unu i-am atras atentia ca oprise in loc interzis, si i-am zis, ia vezi indicatorul ce zice ca ai oprit fix langa el, la care melteanul imi replica, ce nu ai loc de mine ?. Asta este la capatele patrate, opresc unde li se scoala, pe motivul ca au fraierii loc pe langa ei, ce mai conteaza unde este parcat daca este loc de trecere pe langa ei.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277

    Pai doar nu credeati voi ca isi va da singur amenda

  3. #3
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2784

    Să le tripleze salariile! Sunt prea slabi, sunt doar de trei ori mai obezi ca porcul de Crăciun.
    Cred că ați avut translator pentru limba grohaleză, că altfel ar fi trebuit să redați doar grohăiturile godacului cu epoleți.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6788

    Nu va mai luati de politisti fiindca politistii sunt cei mai utili oameni din Univers !!

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Nu va mai luati de politisti fiindca politistii sunt cei mai utili oameni din Univers !!

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    399

    )
    Ei sunt cei dintâi care încalcă legea!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.