Pistol și cartușe, găsite de polițiști în mașina unui craiovean oprit pentru...

Pistol și cartușe, găsite de polițiști în mașina unui craiovean oprit pentru un control de rutină

15.441
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)
Autoturismul în care a fost găsită arma și cartușele a fost oprită, astăzi, de un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova, pe Strada Calea Bucureşti din localitate, pentru control. Autoturismul circula pe porțiunea de drum situată între intersecția cu Strada Spania, către intersectia cu Strada Sărarilor.
 
Conducătorul autoturismului a fost legitimat de polițiștii craioveni, stabilind că este vorba despre Răzvan Vasile, de 37 de ani, din Craiova. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, polițiștii rutieri au găsit un pistol de culoare neagră şi muniţia aferentă acestei arme.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj au stabilit, din primele verificări, că arma găsită în interiorul autoturismului este un pistol neletal de autoapărare, calibru 8 mm, prevăzut cu încărcător în care se aflau 11 cartuşe neletale, cu efect acustic, de același calibru, nepercutate.
 
Craioveanul a declarat că le-a cumpărat în urmă cu 3 sau 4 luni, contra sumei de 500 euro, din municipiul Bucureşti, de la o persoană necunoscută. Oamenii legii au stabilit că tânărul de 37 de ani nu este deţinător legal de arme şi muniţii.
În cauză se continuă cercetările în ceea ce privește nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, sub acest aspect fiind întocmit și dosar penal, conform art. 342 din Codul Penal.


3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    198

    Control de rutina…ce gluma buna …turnatorie curata!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-03-2007
    Mesaje
    244

    Este un simplu pistol cu gloante oarbe !!!! nu inteleg care’i problema ? nu te poate ranii in niciun fel …

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6882

    Ce penibili sunt gaborii. Din ce in ce mai penibili. Mai nou iti fac dosar pentru pistol cu capse. Ce jeg de tara… pardon tara nu-i jeg dar o strica unii oameni din ea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.