PMP Craiova: Unde sunteţi doamnă şi domnule primar PSD?!? (P)

PMP Craiova: Unde sunteţi doamnă şi domnule primar PSD?!? (P)

1.599
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anișoara Stănculescu (PMP): „Cer Primăriei Craiova să-și asume public eșecul începutului de an școlar și să prezinte scuze profesorilor, părinților și elevilor“.

„Este strigător la cer că, la această oră, cu trei zile înainte de deschiderea școlii, în atât de multe școli și grădinițe din oraș să fie o degringoladă generalizată. Săli de clasă neamenajate (sunt școli în Craiova care asteaptă banii pentru bănci de multă vreme) terenuri de sport în paragină, toalete nereparate, lipsă autorizații de securitate la incendii, lipsă măști de protecție, lipsă dezinfectante. Profesorii și învățătorii sunt puși într-o situație jenantă față de părinți și elevi de către un sistem care pare legat de… minte și de picioare.

<<Avem informații certe că li se cer bani părinților pentru dezinfectante și alte consumabile!!! Sunt instituții şcolare în care directorii spun personalului că au adus ei dezinfectant din banii lor și trebuie să-l drămuiască bine ca să fie așa …„de decor“ dacă vine vreun control!!! Este inacceptabil. Cineva trebuie să răspundă pentru acest haos», afirmă Anișoara Stănculescu, lider al PMP Craiova

Din Valea Roșie pâna în Craiovița și Calea București, din Brestei până în Centru, sunt școli si grădinițe total nepregătite pentru a-și primi elevii, în condiții de normalitate, darămite de pandemie. Ce păzește Primăria Craiova, ISJ-ul şi DSP-ul?!? Unde sunteți doamnă și domnule Primar PSD?!?“, se arată într-un comunicat de presă al PMP Craiova.

Comandat de PMP Dolj, executat de SC FORUMNET SRL, cod AEP 21200020

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  Pai sunt prezenti cei din PSD…muncesc zi si noapte sa compuna laude! De unde mai vreti dvs. timp si pt. educatie? Ce educatia le aduce voturi? Exact opusul le aduce voturi! De ce sa le ofere educatie tinerilor..sa nu mai fie ei votati??

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9550

  De flota nu o intereseaza pe duduie ?

  Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.