„Poartă de dezinfectare” pentru cadrele medicale de la Victor Babeș Craiova

„Poartă de dezinfectare” pentru cadrele medicale de la Victor Babeș Craiova

1.061
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O „poartă de dezinfectare” pentru cadrele medicale ale Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova a fost  amplasată la intrarea în unitate și permite personalului să se dezinfecteze rapid pe toată suprafața corpului, fără a intra în contact cu suprafețe potențial contaminate.

Proiectul a fost realizat de Asociația Studenților Facultății de Științe Sociale din Craiova (ASFSSC) şi Convenția Organizațiilor Studențești (COS) cu sprijinul firmei SIM SECURITY SRL.

Studenții derulează în această perioadă a pandemiei programul „Fabrica de fericire” prin care ajută persoanele vulnerabile și aflate în dificultate în municipiul Craiova, respectiv persoanele peste 65 de ani, persoane cu handicap și persoane fără venituri, prin distribuirea de alimente și medicamente de către voluntari.

Toți voluntarii sunt echipați cu măști de protecție, mănuși și combinezoane de unică folosință și folosesc soluții dezinfectante.

„În principal, lucrăm cu Direcția Generală de Asistență Socială Craiova, dar preluăm și solicitări care ne sunt adresate direct. Personalul Direcției ne transmite o listă cu cazurile, adresele și numerele de telefon, iar noi luăm legătura cu respectivele persoane și preluăm listele de alimente și medicamente necesare. În același timp, persoanele aflate în dificultate de apelează și în mod direct, la telefon, iar voluntarii din call center preiau toate informațiile necesare și le transmit voluntarilor disponibili. Încercăm să răspunde la cât mai multe solicitări, în limita posibilităților”, a declarat coordonatorul echipelor de voluntari, Ionuț Ene.

Evoluția proiectului, noutățile și poveștile voluntarilor le puteți regăsi pe pagina de Facebook a Asociației Studenților Facultății de Științe Sociale din Craiova – www.facebook.com/asfssc.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  188

  ca la colectiv o,o1 concentratie …adica apa de ploaie …nu exista decat inselaciune pentru bani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.