Podul suspendat din Parcul Romanescu, în etapa verificărilor elementelor de rezistență

Podul suspendat din Parcul Romanescu, în etapa verificărilor elementelor de rezistență

5.124
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Podul suspendat din Parcul „Nicolae Romanescu”, despre care foarte mulți craioveni și turiști care ajung în Bănie întreabă, este aproape gata, dau asigurări reprezentanții Primăriei Craiovei.

Edilul urbei spune că lucrarea a ajuns în faza de verificare a elementelor de rezistență și tensionarea cablurilor.  

„Am preluat acest proiect și am continuat cu dorința de a duce la bun sfârșit lucrarea. Am reintrodus, astfel, pe noile axe de finanțare proiectul Parcului Romanescu integral și am inclus și podul suspendat în noul proiect finanțat din fonduri UE. Ultima etapă, înainte de finalizarea lucrărilor, este verificarea elementelor de rezistență și tensionarea cablurilor. Este o etapă extrem de importantă, dar și meticuloasă, în care o firmă autorizată la nivel național se ocupă de toate aceste reglaje și verificări minuțioase – reglaje la valorile forțelor din cablurile de suspendare și a reacțiunilor din sistemul de ancorare, conform tehnologiilor specifice”, a menționat primarul Craiovei, Mihail Genoiu. 

Lucrările de reabilitare la podul suspendat din Parcul „Romanescu“ din Craiova au demarat la începutul anului trecut. Investiția este cu fonduri europene, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la suma de 5.102.000 lei inclusiv TVA.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  Scanduri noi pentru 50 de metri de pod si dat cu var pe betonul ala de la capete, plus vopsit balustrazile 1 milion de euro. Bravo bai ne-a grostei. Cand vin alegerile sa il inaugurezi, si asteptati prostimea sa voteze pe wodkuta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.