Poliția caută o femeie dispărută de la domiciliu

Poliția caută o femeie dispărută de la domiciliu

3.680
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Stoian Roxana Alina, în vârstă de 30 de ani, a plecat de la locuința bunicii sale din Craiova și nu a mai revenit, anunță polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, unde mama tinerei a făcut, joi, o sesizare cu privire la dispariția în cauză.

Semnalmente tinerei sunt următoarele: înălțime de 1,55-1,60 metri, greutate 55-60 kg, față ovală, ochi negri, păr negru tuns scurt, tip bob, având ca semne particulare la nivelul gâtului în partea dreaptă un tatuaj cu inițiala ”R” și un tatuaj cu numele ”KEVIN” la nivelul claviculei.

La momentul plecării, persoana în cauză era îmbrăcată cu o bluză neagră, tip helancă, cu mâneci lungi, pantaloni în carouri alb cu negru, iar în picioare purta o pereche de papuci roșii.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.