Poliția Economică a descins la Craiova și Mischii

Poliția Economică a descins la Craiova și Mischii

10.263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe societăți comerciale din Craiova și una din comuna Mischii au fost verificate, ieri, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Dolj, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de evaziune fiscală și contrabandei cu alcool și produse din alcool.

Oamenii legii au efectuat mai multe controale și verificări la diverse localuri de alimentație publică din cele din localitățile mai-sus menționate. ”În urma controalelor efectuate la 14 societăți comeriale din Craiova și una în Mischii, au fost aplicate 6 sacțiuni contravenționale de peste 58.000 lei. Valoarea mărfurilor confiscate s-a ridicat la 5.600 lei, reprezentând contravaloarea a 255 litri băuturi alcoolice, respectiv bere, vin și băuturi spirtoase”, a precizat Cătălin Dochia, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Polițiștii au găsit la societatea comercială din Mischii 150 de sticle cu diverse băuturi alcoolice pentru care nu s-au prezentat documente legale de proveniență. Firma a fost sancționată contravențional cu amendă de 20.000 lei, conform Legii nr.12/1990 și s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a cantității de băuturi alcoolice.

Fotografie simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.