DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

10 mașini va achiziționa Poliția Locală Craiova, anul acesta, dintre care cinci vor fi electrice. Bugetul alocat în acest sens este estimat la suma de 485.000 de lei. 

Propunerea în privința bugetului va ajunge pe masa consilierilor municipali, la ședința din această lună.

În total, pentru dezvoltarea instituției, Poliția Locală Craiova a cerut suma de 735.000 de lei.

„Achiziţionarea a 5 autoturisme dotate cu sisteme de avertizare sonoră şi luminoasă, omologate (Rampă de avertizare optico – acustică, Sistem acustic şi Set flash blitz grilă), în cadrul „Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024”, Rabla clasic, prin casarea a 5 autoturisme aflate în administrarea Poliţiei Locale a Municipiului Craiova în sumă de 335.00 mii lei”, se arată în proiectul de hotărâre locală.

Polițiștii locali au nevoie și de mașini electrice pe care, spun reprezentanții instituției, le vor folosi pentru acțiunile derulate în parcuri.

„Achiziţionarea a 5 vehicule electrice – 100% în cadrul „Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024”, dotate cu sisteme de avertizare sonoră şi luminoasă, omologate (Rampă de avertizare optico – acustică, Sistem acustic), în vederea desfăşurării activităţii specifice în zonele de agrement de pe raza Municipiului Craiova (Parcul Nicolae Romanescu, Parcul Tineretului, Grădina Botanică, Parcul Hanul Doctorului, Centrul istoric, etc.), în sumă de 150.00 mii lei”, se mai arată în raport.

În luna iulie 2019, Poliția Locală a mai cumpărat cinci mașini dotate cu sisteme de avertizare sonoră și luminoasă, iar în august, același an, un vehicul electric, pentru care a plătit 30.000 de euro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.