Poliția Română: Deplasările la spălătorie sunt permise

Poliția Română: Deplasările la spălătorie sunt permise

6.461
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Deplasările la spălătoriile auto pentru curățarea mașinilor, atunci când acest lucru este necesar, sunt permise, anunță Poliția Română, dar cu respectarea strictă a prevederilor ordonanțelor militare. 

Deplasarea se poate face completând declarația pe proprie răspundere la punctul privind acoperirea necesităților persoanei/motiv justificat, spun oamenii legii.

La Craiova, aceste unități au fost închise o perioadă de timp, decizia fiind luată la nivel local, după care s-a revenit asupra hotărârii și activitatea a fost reluată.

Între timp, cei care au mers să își spele mașinile, chiar și la acele spălătorii care funcționează cu fise, au fost amendați.

Poliția a revenit asupra acestui lucru, stabilindu-se că acțiunea este „o necesitate”, devenind astfel un motiv justificat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Nu puneti botul la vrajeala. Astia au zis la misto asa doar sa va arda cu amenda intre 2000 si 20.000 lei.
    Ordonantele astea mai ales pe deplasare sunt facute sa fie la latitudinea senzoriala a organului.. daca vrea organu’ tot iti da amenda.

    Mare atentie ca instantele de judecata adica judecatoriile unde puteati sa contestati amenda nu mai judeca decat procesele importante si esentiale.. amenzile le platiti ca popa ca e blocata contestarea… trec si alea 15 zile si le platiti si intregi. Batjocura mai mare ca asta doar in Romania stat militienesc putea sa existe in anii 2020 (exceptia China si Coreea de Nord plus alte state cu regimuri totalitare sau militare de pe glob).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.