DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un poliţist de frontieră care lucrează la Punctul de Trecere Bechet, județul Dolj, a fost diagnosticat, marţi, cu COVID-19, alți 12 colegi care au intrat în contact direct cu acesta fiind retrași din misiuni și se află în izolare la domiciliu. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, în acest caz a fost demarată o ancheta epidemiologică, verificările fiind în desfășurare.

Întreaga activitate a fost reorganizată și se face și o decontaminare a sediului și a mașinilor din dotare.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu poliţişti de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere şi control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare”, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Dolj.

Polițistul a fost scos, luni, din tură, pentru că nu se simțea bine. A intrat în concediu medical șapte zile și a sunat la 112 întrucât nu își revenea. Acesta a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, iar testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Polițistul a rămas internat.

În județul Dolj, au mai fost infectați cu acest nou virus și 28 de jandarmi dar și un polițist din cadrul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.