Polițist din Craiova, campion naţional la culturism

Polițist din Craiova, campion naţional la culturism

3.469
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un poliţist rutier din Craiova, în vârstă de 49 de ani, a câştigat cele mai importante concursuri organizate, în acest an, de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Astfel, în luna septembrie, Florentin Corbeanu a câştigat „Cupa României” la Culturism şi Fitness, iar în luna octombrie a devenit campion naţional la acelaşi sport, obținând medalia de aur la Campionatul Naţional, organizat la Sibiu.

În prezent, Florentin Corbeanu este agent şef principal de poliţie şi lucrează în cadrul Biroului Rutier Craiova, informează IPJ Dolj.

„Acesta a fost felicitat atât de colegi, cât şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, de asemenea fiindu-i înmânată şi o diplomă de merit pentru obţinerea unor rezultatele foarte bune la competiţiile sportive la care a participat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Poliţiştul a mai fost campion naţional şi în urmă cu 30 de ani.

În decembrie, Corbeanu va reprezenta România la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, care va fi organizat în Spania – Tarragona.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.