Polițist din Craiova, înecat la Eforie Nord

Polițist din Craiova, înecat la Eforie Nord

37.549
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Un polițist de 27 de ani din Craiova a murit înecat la Eforie Nord. Tânărul era în vacanță cu iubita sa, a intrat în mare și a fost luat de valuri. Femeia este și cea care a sunat la 112, pentru că pe mal nu existau salvamari. Un echipaj SMURD l-a adus la mal cu o ambarcațiune, a fost însă prea târziu pentru tânărul polițist. Medicii s-au chinuit zeci de minute să îl resusciteze, din păcate au fost nevoiți să declare decesul. 
Polițistul era cazat la Mamaia, împreună cu iubita sa procuror, astăzi au mers la Eforie unde s-au cazat pentru o noapte. Mâine era ziua tinerei și au decis să o sărbătorească la Eforie. Polițistul, originar din Craiova s-a stabilit la Drăgănești-Olt, unde a fost detașat, după absolvirea Academiei de Poliție.  


9 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6847

  2. #2
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Alt zmeu care vroia sa-si arate impresiile pe litoral ca multi altii, mai ales la femele

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6848

    Noua moda pe 2017…

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-06-2017
    Mesaje
    0

    Despre băiatul care s-a înecat pot sa spun că era un om de nota 20. Blând, cuminte, nu a facut niciodata probleme. Cred ca i s-a făcut rău și nu s-a mai putut menține la suprafață. Nu era genul care sa se dea mare, sa pară „șmecher”. Era doar el cu prietena, nu avea de ce sa se dea in spectacol.

    Din păcate, există printre noi oameni precum koss care se bucură de moartea altora. Dar în viață există un echilibru și o data și o dată roata tot se întoarce. Până atunci, nu avem decât să ignorăm oamenii ca el, oricum nu aduc niciun beneficiu societății.

  5. #5
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Nu era ma „jmecher” era painea lu dumnezeu, dar ajungand pe litoral, a vrut sa arate cata prostie zace il el. Deaia se inneaca prosti ca asta si ca altii, ca vor sa para ce nu sunt. Ce a cautat a gasit. Daca nu sti sa innoti, stai dracu la mal cu apa pana la pl. Au si spus la tv. ca nu stia sa innoate.

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1413

    Doar prostii se bucura de moartea unui om.

  7. #7
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de koss®
    A murit din prostia lui ca nu l-a obligat nimeni si nimic sa intre sa inoate in mare. La fel toti care mor inecati, mor din prostia lor ca nu ii obliga nimeni si nimic sa intre in ape ca sa se distreze. Au murit ei inecati inotatori profesionisti, sportivi.. d’apoi un politist care nu era inotator profesionist.

    Si in acest caz era vorba de unu care NU stia sa innoate, dar dehh, cand ajungi pe litoral trebuie sa arati si tu ceva impresii, nu sa fi asa babalau, ca doar deaia te duci pe acolo, sa o arzi putin si in figuri nu ? Partea proasta este, ca prostia asta a unora costa aldracu de scump, iar uni vin sa ne spuna noua ca l-a luat nu stiu cine, sa dus singur, pentru ca a fost un prost, ca daca era putin destept si nu se dadea zmeu, era in viata si acum. Partea proasta este ca multi ca asta cand ajung pe acolo incep sa se dea mari zmei sa faca impresie, si sa nu para prosti in fata unora si altora, mai ales la pitipoance. Exact cum ziceam si mai sus, cand sti ca esti prost si nu sti sa innoti, stai dracu la mal in cur cu apa la genunche sau pana la brau, du de ta dmeu ca o patesti. O sa mai moara o gramada de prosti care fac pe zmeii, si nu doar pe litoral, mor anual 100 de zmei ca asta prin diverse rauri din tara, balti sau chiar stranduri, tot din cauza prostiei, si ca se dau mari cocosi. Ce cauta gasesc, nu-i ia nimeni asa cum debiteaza pe aici cate unii.

  8. #8
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2813

    Tocmai îl transferase d-șoara procuror la Dolj. Scuze, adică se transferase pe merit din Olt, un județ plin de alde Sherlock Holmes…Fericit că s-a rezolvat, că a ajuns din Drăgănești la Paris, adică la Câraiova, a crezut , la fel ca în viața de polițist, că nu trebuie să știi să înoți, că e de ajuns să fii polițist din Drăgănești ca să plutești pe mare.
    S-a dus în larg, deși înaintea lui se mai înecase un olimpic. De acolo l-au și pescuit.
    Dar știți cum este vorba aia, foarte des folosită prin Balcani: ”i se poate întâmpla oricui, frățică”.
    Oricui i se poate întâmpla să dea cu mașina peste pietonii de pe trecere, oricine poate da mită, lua mită, toți sunt șoferi buni, înotători olimpici etc.
    Asta e viața, ”frățikă”, în Balcani. Eu le dau dreptate, deci, oricui i se poate întâmpla să se înece în largul mării, deși nu poate alerga câteva sute de metri prin parc…Să se dea cu mașina peste cap, deși nu îi lovește nimeni, deci se faultează singur etc.
    De aia nici nu sunt trist când văd știri din astea. Nici nu mă bucur., dar un lucru e cert, că știrile astea ar trebui să fie undeva., pe ultima pagină, la decese, obiecte pierdute și alte lucruri pe care le citim pe wc.
    Astea nu sunt tragedii, ci niște chestii plictisitoare despre niște întâmplări absurde.
    Îi primește Domnul în rai , no problem.
    Omul a făcut-o pe riscul lui, iar dacă n-a evaluat corect riscul, risc foarte clar, real și crescut de înec…Sau nu-și cunoștea limitele fizice și psihice (testate de psihologi adevărați cu ocazia examenelor din poliție), sau le-a ignorat (la vârsta lui, om adult, criminalist, frate, și serios)…Atunci D-zeu să-l ierte. S-a dus să prindă criminali în rai .
    Asta e. ”Investigațiile criminale” au pierdut un băiat nemaipomenit, un profesionist desăvârșit și cu un viitor mare în criminalistica românească. D-zeu să-l ierte.

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de Anonim_User
    Doar prostii se bucura de moartea unui om.

    Nu cred ca se bucura, ci se mira cat de prosti pot fi cate unii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.