DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal pentru distrugere a fost deschis în cazul pacientului internat în Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, care a făcut ravagii, aruncând materiale sanitare și lăsând apa să curgă până a ajuns pe hol. 

Polițiștii au fost sesizați, luni, despre faptul că un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta respectivă.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice,  a fost confirmat cu noul coronavirus și urma să fie transferat la un alt spital suport Covid încă de vineri. Ambulanța nu a ajuns să îl preia nici până duminică, pacientul pierzându-si astfel cumpătul.

Acesta a devenit violent, a forțat ușile din secție, a aruncat seringi și alte materiale sanitare pe hol și a lăsat apa să curgă, inundând saloanele.

Într-un final, pacientul a fost imobilizat de către angajații care asigură paza unității spitalicești.

Și managerul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici, a spus că  în acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cum au stat lucrurile cu exactitate.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.