Polițiștii fotografiați dormind în mașina de serviciu, sancționați pecuniar

Polițiștii fotografiați dormind în mașina de serviciu, sancționați pecuniar

6.440
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Poliţiştii care au fost surprinși când dormeau în mașina de serviciu parcată la ieșire din Craiova, la mijlocul lunii trecute, au fost sancţionaţi cu 10% din salariu, timp de trei luni.

Agenții au fost fotografiați pe 16 iulie a.c., când trăgeau un pui de somn în timpul serviciului. Unul la volanul mașinii de poliție, iar celălalt pe bancheta din spate. Autoturismul era parcat ”pe drumul care merge de la podul Jiului spre depozitul de gunoi Eco Sud, duminica după-amiază traficul este inexistent, ploaia și liniștea îmbie la somn. Polițiști de la secția 6 folosesc pe post de dormitor Loganul MAI cu nr de înmatriculare 29252. Somn ușor”, conform explicației care a însoțit fotografiile publicate pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României“.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Dolj a demarat o anchetă după apariția imaginilor compromițătoare și a precizat că va dispune ”măsuri în consecință” dacă se vor constata încălcări ale Codului de etică și deontologie profesională, sau ale altor proceduri și prevederi legale ce reglementează activitatea poliției.

Astfel, cei doi agenți de poliție au fost sancționați cu câte 10% din salariu vreme de trei luni.

Sursa foto: Facebook/Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2826

    După ce i-au filmat ar fi trebuit să dea cu bolovani în ei.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6872
    Citat Mesaj initiat de @#I
    După ce i-au filmat ar fi trebuit să dea cu bolovani în ei.

    Nu mai indemna lumea la prostii. Bolovani trebuiau ca sa le faca gaborii dosare penale pentru ultraje sau sa-i tarasca pe jos ca pe ultimii infractori criminali, sa-i pulaneasca, amenda.. dosar penal si puscarie.. faci daca arunci cu bolovani in gabori. Gaborii sunt Dumnezeu pe pamant la noi… nu chiar Dumnezei cum sunt in SUA sau alte state dar nici mult nu mai au pana acolo la cum merg treburile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.