Polițiștii locali cu ochii pe căruțașii de pe străzile Craiovei

Polițiștii locali cu ochii pe căruțașii de pe străzile Craiovei

2.167
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 30 de proprietari de căruţe depistaţi că se deplasau pe străzile municipiului Craiova, neavând acest drept, au fost amendaţi de către poliţiştii locali, valoarea sancţiunilor fiind de 16.000 de lei.  

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Craiova, pentru un număr de nouă vehicule cu tracțiune animală, s-a dispus și măsura de ridicare a acestora.

„Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată, din cadrul R.A.T. Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale Craiova.

De asemenea, în cazul altor 23 de căruţe, proprietarii acestora au fost amendaţi, chiar dacă au avut acte care să ateste înregistrarea vehiculelor respective.

„Menționăm că, pentru diferența de 23 vehicule cu tracțiune animală, asupra cărora nu s-a dispus măsura ridicării, proprietarii au prezentat documente de înregistrare a vehiculelor la primăriile localităților învecinate municipiului Craiova, aceștia fiind sancționați contravențional”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Craiova.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2018
    Mesaje
    0

    Sa mearga si spre Aeroport ca circula pe acolo tiganii cu carute de zici ca-s in comuna nu pe Drum European.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.