DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii doljeni se dovedesc a fi pasionați nu doar de munca pe care o desfășoară în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, ci și de domeniul sportiv, doi dintre aceștia ocupând locuri fruntașe în urma participării la concursuri naționale și internaționale.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, Corina Cucu este plutonier major în cadrul instituției și, anul trecut, a obținut două medalii de aur și o medalie de argint la competiţia internaţională „European Police and Fire Games”, ediţia a VII-a, în Spania – Gibraltar , clasându-se pe primele locuri ale podiumului la campionatele de atletism ale MAI și Asociației Sportive a Pompierilor din România(ASPR).

La rândul său, Bogdan Răducan a ocupat  locul I la campionatul de tenis al ASPR şi tot primul loc la campionatul de tenis de câmp al ASPR, potrivit informării ISU Dolj.

Referitor la pasiunea pentru munca depusă în cadrul ISU Dolj, lotul reprezentativ al unităţii a obținut locul I la Competiția Națională de Descarcerare și Prim-Ajutor Calificat, proba „descarcerare din autovehicule”, urmând să participe în luna septembrie a acestui an, la Campionatul Mondial din Franța.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.