Pompierii doljeni, cei mai buni din țară, la descarcerare

Pompierii doljeni, cei mai buni din țară, la descarcerare

2.827
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență a câștigat competiția de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, eveniment organizat la nivel național și care are ca scop pregătirea salvatorilor la cel mai înalt nivel și, totodată, creșterea gradului de siguranță a comunității.

Potrivit organizatorilor, cele 25 de echipe înscrise în competiția națională a salvatorilor au parcurs evenimente complexe, regăsite în cazuistica zilnică a IGSU.

„Aflată la cea de-a VII-a ediție, încă de la început competiția a condus la îmbunătățirea performanțelor participanților, aspect care are implicații directe în răspunsul oferit semenilor aflați în situații limită. La finalul celor două zile de concurs, toți pompierii au fost declarați câștigători, indiferent de timpii obținuți. S-au testat experiența, spiritul de echipă și coordonarea. S-au legat prietenii și s-au extras bunele practici”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Pompierii doljeni au câștigat locul I, la secțiunea Descarcerare.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2018
    Mesaje
    3

    Suntem campioni cand se fac astfel de simulari. Dar cand este vorba de cazurile cu adevarat reale nu le prea iasa. Nu le iasa nici ajungerea la timp la cazuri, si la unele interventii uni dintre ei se invart ca basina in izmene.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.