DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, format din şase membri, a plecat, noaptea trecută, în Franța, urmând să reprezinte România la Campionatul Mondial de Descarcerare şi Acordarea Primului Ajutor Medical de Specialitate.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, competiţia va avea loc în perioada 11–15 septembrie şi se va desfășura în trei etape. Primele două presupun salvarea unei persoane dintr-un accident rutier, iar cea de-a treia este o intervenție de salvare a două victime.

„Competiția are loc la La  Rochelle, în Franța,  pentru a dovedi că suntem cei mai buni, concurând cu mai bine de 35 de echipe din lume. Am avut o pregătire extraordinară, iar, la începutul lunii octombrie, la Craiova se va desfăşura faza naţională a acestui concurs”, a precizat Laurenţiu Burtoiu, comandantul echipajului ISU Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.