Portul Bechet „amenințat” de Dunăre. Se lucrează la îndiguire cu saci de...

Portul Bechet „amenințat” de Dunăre. Se lucrează la îndiguire cu saci de nisip

2.015
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Portul Bechet din județul Dolj se află în pericolul de a fi inundat, reprezentanții Administrației  Bazinale Jiu formând dig de protecție pentru clădirile ce se află în acest perimetru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ABA Jiu, Camelia Bărbuțu, se intervine și pe dig, cu 300 de saci cu nisip pentru a preveni infiltrațiile ce pot apărea în urma creșterii debitului apei.

„Echipa de Intervenție Rapidă ABA Jiu-SGA Dolj a intervenit, astăzi, în portul de la Bechet, efectuând un dig din 200 saci cu nisip și 20 kilograme folie pentru a proteja clădirile de aici. Totodată, Formatia Nedeia a SGA Dolj intervine, la această oră, punând peste 300 de saci și folie pe dig la Bechet pentru a acoperi grifoanele. Practic, se intervine pentru prevenirea eventualelor infiltrații apărute în urma creșterii debitului Dunării”, a menționat purtătorul de cuvânt al ABA Jiu.

Toate localitățile riverane Dunării, din județul Dolj, se află în acest pericol, fiind emis Cod Portocaliu de inundații valabil până în data de 13 iunie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.