DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sediul Poliției Segarcea din județul Dolj va fi reabilitat, investiție ce va fi realizată cu fonduri europene, anunță reprezentanții Consiliului Județean Dolj.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a participat, joi, la evenimentul prilejuit de evaluarea activității Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, context în care a anunțat investiția.

„Am discutat despre posibilitatea de a colabora în viitorul apropiat și, ca un prim pas, cu ajutorul fondurilor europene, dorim să reabilităm sediul Poliției Orașului Segarcea, sens în care noi vom aloca bani prin bugetul pentru anul 2021. Deja colegii noștri lucrează împreună cu cei de la IPJ Dolj și au identificat și alte oportunități pentru atragerea finanțărilor nerambursabile, prin intermediul cărora dorim să îmbunătățim baza materială și, astfel, să vă putem sprijini în activitatea pe care o desfășurați“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.