DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prin muzeul imersiv și povestea interactivă „Alice în Țara Minunilor”, Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova a reușit, timp de trei zile, să facă o școală altfel în incinta instituției, elevii care i-au trecut pragul fiind încântați de acest proiect. 

Timp de trei zile, în perioada 24-26 noiembrie, instituția a primit grupuri de elevi, copii și părinți, povestea „Alice în Țara Minunilor” fiind prezentată interactiv.

Participanții au fost foarte încântați și, prin mesaje, le-au cerut organizatorilor să repete experiența cu noi și noi povești.

„Vă mulțumim pentru experiența trăită, băiețelul meu a fost foarte încântat și așteaptă cu nerăbdare să ia parte la alte proiecte dedicate copiilor” sau „Ne bucuram mult ca am participat la spectacol… copiii au interactionat cu personajele, au vazut caractere si moduri de exprimare diferite in functie de rolul personajelor din poveste. Mai vrem astfel de spectacole! Felicitari tuturor!”, acestea sunt două dintre reacțiile după participare.

 

 

 

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.