Prefectul Doljului, cu câteva ore înaintea unei posibile schimbări: „Când ocupi o...

Prefectul Doljului, cu câteva ore înaintea unei posibile schimbări: „Când ocupi o funcție, știi că vine și o zi în care trebuie să pleci”

1.492
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu, susținut de ALDE,  așteaptă decizia de astăzi a Guvernului Orban, menționând că nu are încă niciun semn, „nici de bine, nici de rău” în privința schimbării.

Dan Narcis Purcărescu a fost numit prefect al județului Dolj în martie 2017. Acesta consideră că în toată această perioadă a derulat o activitate corespunzătoare funcției și că a comunicat foarte bine cu directorii instituțiilor din subordinea Prefecturii Dolj.

„Nu știu nimic, nici de bine, nici de rău. Încă aștept să văd ce va fi. Toată această perioadă a fost, pentru mine, o experiență extraordinară. Comunicare cu oamenii, cu subalternii, a fost la superlativ, cred eu, iar cu deconcentratele am comunicat foarte bine”, a spus Purcărescu.

În cazul în care va fi schimbat, acesta se va întoarce la ITM Dolj, instituția unde a lucrat până să ocupe funcția de prefect.

„În momentul în care ajungi într-o funcție de acest fel știi foarte clar că vine și o zi în care trebuie să pleci. Știi de la început că vine acest moment. Vom vedea. Eu o să mă întorc la ITM. Nu am ce să îmi reproșez pentru că ar însemna că nu nu am fost bun în unele privințe”, a conchis actualul prefect al județului Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.