Pregătire practică pentru viitorii jandarmi

Pregătire practică pentru viitorii jandarmi

4,000
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani şi Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică, începând de azi până pe data de 10 mai.

Cei 57 de elevi vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

„Viitorii subofiţeri au fost repartizaţi la atât la structurile de ordine publică, cât şi la structurile de pază şi protecţie instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică. Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai celor două Şcoli Militare de Subofiţeri Jandarmi, în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj”, au transmis reprezentanții IJJ Dolj.

2 COMENTARII

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   25-02-2006
  Mesaje
  146

  Si pe cine planuiesc sa ia la baston in aceasta sesiune de instruire practica? Sau e ceva aleator?

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7250

  Am respect pentru vreun boschetar anonim.. pentru vreun jandarm n-am vreun respect

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.