Pregătiri pentru iarnă la Poliția Locală Craiova. Angajații au nevoie de geci...

Pregătiri pentru iarnă la Poliția Locală Craiova. Angajații au nevoie de geci și bocanci

3.179
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Uniformele și echipamentul pentru sezonul rece, necesare polițiștilor locali craioveni, presupun alocarea de la bugetul local a sumei de 200.000 de lei.

Polițiștii locali craioveni au nevoie atât de geci pentru iarnă cât și de încălțăminte specifică sezonului. „Fiecare articol din componenţa uniformei are o perioadă maximă de uzură conform anexei 1 la H.G. 1332/2010. Poliţia locală a Municipiului Craiova, propune majorarea titlului „Bunuri şi servicii”, la secțiunea „Uniforme şi echipament” cu suma de 200 mii de lei. Suma solicitată va fi utilizată pentru achiziţionarea articolelor de uniformă şi echipament: scurtă îmblănită, bocanci şi pantofi de iarnă”, se arată în raportul întocmit de către reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Potrivit unei note de fundamentare, Poliţia Locală a Municipiului Craiova propune și majorarea cheltuielilor cu personalul, cu suma de 16.000 de lei, pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate de muncă. „Deoarece de la începutul exerciţiului bugetar până în prezent numărul de zile de incapacitate temporară de muncă a personalului unităţii a fost mult mai mare faţă de estimarea inițială”, justifică aceștia.

Proiectul va ajunge pe masa consilierilor municipali, joi, urmând a fi supus la vot în cadrul ședinței ordinare de consiliu local.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.