Pregătiri pentru Revelionul din centrul municipiului

Pregătiri pentru Revelionul din centrul municipiului

2.655
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Craiova au demarat pregătirile pentru Revelion, lansând procedura de achiziţie publică pentru organizarea evenimentului. Suma pusă la bătaie pentru show-ul de sfârșit de an este de aproximativ 400.000 de lei. 

Funcţionarii Primăriei Craiova au estimat că la spectacolul de Revelion din centrul urbei, zona Universitate, vor participa aproximativ 25.000 de persoane.

Municipalitatea dorește ca Andra să încânte publicul, în seara dintre ani, pentru 45 de minute, iar dacă artista nu va fi disponibilă din motive obiective(sănătate sau imposibilitate de deplasare), după semnarea contractului, se acceptă să fie înlocuită cu Delia, Voltaj, Inna, Irina Rimes, Alexandar Ușurelu, Vița de Vie, Proconsul sau Adda.

Totodată, în program este prevăzut și un spectacol de dans modern realizat de trupe profesioniste, „cu minimum 10 dansatori în trupă”, este o altă solicitare a municipalității. Tematica trebuie să fie „disco anii 1980” sau specifică Revelionului. Acest moment artistic va dura 60 de minute.

Între cerințele administrației locale se găsește și prezența unui MC, firma urmând să negocieze cu Tom  Crângureanu, Alina Șerban, Olga Rădulescu Gugilă sau Marian Politic.

Referitor la spectacolul de artificii, și anul acesta se merge pe varianta show-ului de 5 minute, dar  „de intensitate mare”, după cum se arată în caietul de sarcini.

Procedura de achiziție a acestor servicii a fost scoasă la licitație în data de 24 octombrie, firmele interesate trebuind să trimită oferta până la 1 noiembrie. În prezent, municipalitatea face o analiză a acestora, urmând să fie stabilită firma care se va ocupa de organizarea evenimentului.

Suma alocată în acest sens este de 381.280 de lei, fără TVA, spectacolul având o durată de două ore și 30 de minute, în intervalul 22.00-00.30.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.