Președintele Ford România s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor. Drumul Expres Craiova-Pitești, subiect...

Președintele Ford România s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor. Drumul Expres Craiova-Pitești, subiect central

5.290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Ford România, Iean Pearson, a avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru a discuta despre infrastructura din sudul țării, accentul fiind pus pe Drumul Expres Craiova-Pitești.  

Cei doi au discutat, în primul rând despre stadiul lucrărilor la acest drum, dar și despre calea ferată care face legătura dintre Craiova și Vama Curtici sau calea ferată Craiova – Calafat.

„Discuțiile purtate cu președintele Ford România au fost extrem de constructive și am convenit împreună ca dialogul să aibă un caracter permanent. Înțeleg și așteptările celor de la Ford, înțeleg și așteptările pe care le au românii de la noi, în ceea ce privește infrastructura. Prefer ca de acum încolo să ne concentrăm pe soluțiile de deblocare a proiectelor începute și să grăbim ritmul de realizare a lor. Companiile private trebuie să aibă de la noi termene concrete și realiste pentru fiecare proiect de infrastructură, deoarece numai așa pot să își adapteze politica lor economică. Timpul promisiunilor nerealiste a trecut. Acum este momentul să luăm toate măsurile necesare pentru ca tot ceea ce s-a început în infrastructură să fie finalizat și să începem proiectele care sunt deja programate. Acest lucru se va realiza într-un mod transparent prin informarea românilor cu privire la  stadiul fiecărui proiect”, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Și președintele Ford România, Ian Pearson se declaraă mulțumit de cum a decurs discuția, postând un mesaj pe pagina de facebook.

„Am avut o primă întâlnire reușită cu noul Ministru al Transporturilor, domnul Lucian Bode. Am fost de acord că toate tronsoanele drumului expres Craiova-Pitești trebuie să aibă o sincronizare clară, transparentă, iar cel mai important să fie finalizate la timp. Ne-am propus să ne întâlnim din nou în viitorul apropiat pentru a discuta despre progres” a scris acesta.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.