Președintele Ford România va verifica, lunar, stadiul lucrărilor de la drumul expres...

Președintele Ford România va verifica, lunar, stadiul lucrărilor de la drumul expres Craiova-Piteşti

1,465
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Ford România a spus, după întâlnirea de marți, cu ministrul Transporturilor, că vrea să viziteze lunar șantierul drumului expres Craiova-Slatina-Pitești. Centura ocolitoare a Balșului, pe care o așteaptă toți investitorii din zonă, ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului, a menționat Răzvan Cuc. 

De acum vor fi făcute vizite lunare pe șantierul drumului expres, a anunțat președintele Ford România, Ian Pearson.

„ Discuția pe care am avut-o a fost una deschisă, cu un impact pozitiv. Ministrul și domnul director au răspuns la toate întrebările tehnice legate de drum, de contract, de perioada de execuție. Am stabilit că în fiecare lună domnul ministru va veni aici, și eu voi fi aici și vom merge pe șantier, pentru a vedea stadiul lucrărilor”, a spus Ian Pearson.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  447

  Foarte bine! Insa isi va pierde timpul degeaba! Va vedea luna de luna acelasi camp neschimbat! Daca acest drum expres va fi gata cap-coada pana in 2025 chiar va fi o minune! Momentan e ok ca sunt la faza de hartii..dezastrul va fi la constructie..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.