DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Examenele naționale vor avea loc, anul acesta, așa cum deja a fost anunțat, iar elevii bolnavi sau cei aflați în carantină pot susține o a doua sesiune de bacalaureat sau evaluare națională, a declarat președintele României, astăzi, după o ședință cu premierul și mai mulți miniștri. 

Pentru Evaluarea Națională, o a doua sesiune a fost stabilită din 29 iunie, iar pentru Bacalaureat, în luna august, ca și în anii trecuți.

„Examenele nationale vor avea loc fizic asa cum au fost anuntate si planificate de cateva săptămâni. Evaluarea națională începe din 15 iunie, după care examenul de Bacalaureat. A apărut o problemă pe care am dorit să o rezolvăm. Este posibil sa fie copii care sunt bolnavi care vin la examen. La Evaluarea Națională, pentru copii care sunt bolnavi, care sunt găsiți cu febră la intrarea în școală pentru motive medicale și de carantină se organizeaza o a doua sesiune din 29 iunie. În privinta Bacalaureatului cu siguranță si aici pot fi copii cu probleme și se va organiza ca și în alți ani a doua sesiune de Bacalaureat, în august”, a precizat  Klaus Iohannis.

Președintele a avut o ședință, joi, cu premierul Ludovic Orban și mai mulți miniștri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.