DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru copii și tineret Colibri propune pentru acest week-end o nouă întâlnire de poveste cu actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Iulia Cârstea.

Sâmbătă, la ora 18:00, este programat spectacolul Prietenii Motanului Încălțat, scenariul și regia Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu.

Scenografia este o creație a Eugeniei Tărășescu – Jianu.

Duminică, la ora 11:00, este în program Invitație la joacă, un spectacol vesel, interactiv, cu vestitul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, cu actorii Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Preț bilet: 13 lei/pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reprezentanții Teatrului Colibri reamintesc următoarele reguli:

  • purtarea măștii este obligatorie;
  • accesul în sală se face după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic; distanțarea fizică în sală făcându-se și prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori.
  • nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!
  • după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.