DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campionatul Balcanic de ștafete precum și Concursul Național de Primăvară pentru seniori și tineret vor fi primele competiții oficiale organizate pe Stadionul de Atletism  din Craiova.

În acest sfârșit de săptămână, sâmbătă și duminică, Federația Română de Atletism organizează la Craiova Campionatul Balcanic de ștafete și Concursul Național de Primăvară pentru seniori și tineret (U23).

„Inaugurat în vara anului trecut, Stadionul de Atletism este pregătit pentru a primi atleți din întreaga țară, dar și din Turcia și Bulgaria, în ștafetele 4×400 m, 4×100 m și 4×400 m mixt, probe din cadrul Campionatului Balcanic rezervat acestora”, informează Primăria Craiova.

În cadrul Concursului Național de Primăvară pentru seniori și tineret vor avea loc următoarele probe: 100 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1.500 m, 3.000 m, 110 m garduri (100 m garduri feminin), 400 m garduri, 3.000 m obstacole, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan, suliţă.

Regulamentul și programul competiției pot fi consultate pe pagina oficială a Federației Române de Atletism sau accesând link-ul următor: https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2021/05/Program-Craiova-Concurs-Primavara-Seniori-Varianta-Finala.pdf

Stadionul de Atletism din Craiova este unic în România, fiind dedicat exclusiv atletismului și este acreditat pentru organizarea competițiilor europene categoria World Athletics (IAAF) II.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.