DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova angajează personal medical pentru centrele de vaccinare din municipiu, persoanele interesate urmând să depună un dosar în acest sens, la sediul instituției, până astăzi la ora 16.00. 

Pentru această activitate derulată în centrele de vaccinare se caută medici, asistenți și registratori.

„Primăria Municipiului Craiova aduce la cunoștința opiniei publice că Serviciul Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din Municipiul Craiova, cu sediul în Craiova, Calea Unirii nr. 45, recrutează personal medical (medici, asistenți medicali, registratori) pentru desfășurarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19 din centrele de vaccinare deschise în Municipiul Craiova, în conformitate cu prevederile  O.A.P. 73/2021 (publicat în Monitorul Oficial cu nr. 103/01.02.2021)”, informează reprezentanții Primăriei Craiova.

Persoanele interesate pot depune la registratura instituției un dosar cu următoarele documente (originale şi copii), până la data de 4 februarie 2021, ora 16.00: BI /CI; diplomă de licență sau studii (diplomă de bacalaureat, studii postliceale sanitare); certificat membru CMR / certificat de membru OAMGMAMR; aviz de membru vizat pentru anul 2021 și asigurare malpraxis; adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de o unitate sanitară abilitată din care să rezulte că este apt de muncă; declarația pe propria răspundere că nu are antecedente penale; cunoștințe operare PC (pentru registratori medicali).

Relații suplimentare se pot obţine la telefon – 0251/533.063, Serviciul Contabilitate Buget, Resurse Umane.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.