Primăria Craiova explică de ce trimite cei 69 de angajați, la formare...

Primăria Craiova explică de ce trimite cei 69 de angajați, la formare profesională, într-o zonă montană

1.204
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Craiova au explicat, privitor la cei 69 de angajați ai instituției care vor merge la cursuri de formare profesională, într-o zonă montană, că aceștia nu se înscriu în programul prevăzut a se derula obligatoriu, anual, ci în cadrul unui proiect derulat cu fonduri europene.

Primarul a dat o dispoziție cu privire la organizarea anuală a acestor cursuri, doar că, spun autoritățile, fiind un proiect european, au fost respectate toate condițiile cerute pentru a nu se pierde întregul program adresat grupului țintă format din cei 69 de angajați ai instituției craiovene.

„Cursurile de formare profesională, obligatorii prin lege, se fac în Craiova. Primarul a dat o dispoziție, în anul 2017, conform căreia aceste cursuri se fac în localitate. În ceea ce privește formarea profesională în domeniile prevăzute în proiectul „S.I.M.C.A. – Standarde și Instrumente în Implementarea Managementului Calității Administrative la nivelul Primăriei Municipiului Craiova”, fiind vorba despre un proiect cu fonduri europene, condițiile cerute trebuie respectate întocmai, în caz contrar pierzându-se întregul proiect”, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.