Primăria distribuie produse de igienă craiovenilor cu venituri mici

Primăria distribuie produse de igienă craiovenilor cu venituri mici

8.319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Periuțe și pastă de dinţi, săpun lichid, șampon pentru copii și adulţi și detergent pentru rufe sunt distribuite, începând de astăzi, de Primăria Municipiului Craiova și Direcția de Asistență Socială Craiova către persoanele defavorizate din oraș. Acestea pot fi ridicate în baza buletinului.

Oferirea de produse pentru îngrijirea corporală se face conform H.G. nr. 784/2018 privind implementarea Programului operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate” – POAD.

Vor fi distribuite 6 produse de igienă fiecărui beneficiar într-un pachet ce conţine: periuţă de dinţi (5 buc), pastă de dinţi (300 ml), săpun lichid (500 ml), şampon copii (800 ml), şampon adulţi (500 ml), detergent rufe (2700 g).)

Acestea vor fi oferite:

titularilor cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categoriile menţionate mai sus beneficiază de ajutoare de igienă o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Distribuirea produselor de igienă se face în spaţiul care aparține Liceului Tehnologic Auto – Sală de sport, situat în Craiova, Bld. Decebal, nr. 105, în zilele de luni până joi între orele 800-1600 şi vineri între 800-1300.

La ridicarea pachetului cu produse de igienă, beneficiarul drepturilor prevăzute de legislaţia în vigoare trebuie să se prezinte cu actul de identitate în original.

Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Direcției de Asistentă Socială Craiova din Str. Mitropolit Firmilian, nr.14, precum şi la depozitul de distribuire.

Pentru relații suplimentare cei interesați se pot adresa la numerele de telefon 0351/428364, 0351/451680.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.