Primarul Craiovei a votat doar la europarlamentare. „Viața și importanța României, dar...

Primarul Craiovei a votat doar la europarlamentare. „Viața și importanța României, dar mai ales a orașului Craiova, va fi schimbată”

2,732
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a declarat, la ieșirea din secția de votare, cea de la Grădinița Tudor Vladimirescu din Craiova, că este încrezător în faptul că prin votul acordat duminică, în Parlamentul European va ajunge persoana care va reprezenta cel mai bine România și județul Dolj.

Edilul Craiovei a mai spus că Bănia are în continuare nevoie de bani europeni pentru o mai bună dezvoltare, fapt pentru care un reprezentant al zonei în Parlamentul European este un lucru benefic.

„Am votat, astăzi, pentru România, am votat pentru județul Dolj, dar în special pentru Craiova. Am votat pentru a avea reprezentantul nostru în Parlamentul European. Craiova are nevoie în continuare de fonduri europene, are nevoie de finanțare, are nevoie de dezvoltare. De aceea avem nevoie de un reprezentant al nostru acolo și sunt convins că din acest moment viața și importanța României dar mai ales a orașului Craiova va fi schimbată. La referendum nu am votat pentru că nu am înțeles nimic din întrebările puse”, a precizat Genoiu.

2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  106

  Pai este clar ca toti care sunt pesedisti si tampiti spalati pe creier nu vor sa voteze contra puscariasilor in functii. Am vazut si eu destui care nu cereau buletinul pentru referendum.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7479

  S-a depopulat orasul.. Cred ca nici 150.000 de locuitori nu mai sunt. Pe ce lume traiti??? Oare de ce au plecat Craiovenii in toata Europa/America/? De bine ce o fi la Craiova te pomeni??

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.