Primul pas în reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova

Primul pas în reabilitarea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova

2,855
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Proiectarea pentru reabilitarea termică a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova a fost scoasă la licitație, la începutul acestei săptămâni, termenul limită până la care se primesc ofertele din partea firmelor interesate este data de 17 aprilie.

Conform anunțului postat de municipalitate, costurile de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv sunt estimate la suma de 558.000 de lei.

În ceea ce privește lucrările ce urmează a fi efectuate, acestea privesc izolarea termică exterioară a clădirilor, înlocuirea tâmplăriei, a instalațiilor sanitare, electrice, un sistem alternativ de încălzire(panouri solare), investiția fiind de 20.688.226.98 de lei, incluzând și cofinanțarea.

În reabilitări vor intra Pavilionul C3, pentru „contagioși”, dat în folosință în anul 1959 și Pavilionul C4 pentru „Boli Infecțioase”, dat în folosință în anul 1980.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7399

  La structura de rezistenta nu fac nimic? Pavilioanele alea sunt incadrate la risc seismic..
  Alea in mod normal trebuiau demolate si construite altele noi in loc.. vorbesc cat se poate de serios..
  Degeaba cosmetizezi si bagi bani aiurea daca structura de rezistenta e sub semnul intrebarii incadrata la risc seismic.
  Este totusi vorba de un spital.. in cazul unui hazard natural.. sunt sute de pacienti si personal in el care pot fi raniti grav sau pot sa o mierleasca..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.