Prins cu țigări de contrabandă la Frontiera Calafat. Le ducea în Germania

Prins cu țigări de contrabandă la Frontiera Calafat. Le ducea în Germania

1.639
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 1.200 de pachete cu țigări, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în bagaje, au fost depistate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat.

Polițiștii efectuau un control pe linia combaterii traficului cu produse accizabile, alegând un microbuz marca Volkswagen, condus de cetăţeanul bulgar H.N., în vârstă de 37 de ani. Cu ocazia verificărilor amănunțite, s-au descoperit ascunse în bagaje, 1.230 pachete cu țigări de diferite mărci, toate având aplicat timbru fiscal bulgăresc.

La cercetări, şoferul a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și urma să le transporte în Germania.

„Ţigările, în valoare de 19.680 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.