Prins cu un pistol în mașină. Tânărul nu avea acte pentru armă

Prins cu un pistol în mașină. Tânărul nu avea acte pentru armă

2.504
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Slatina s-a ales cu dosar penal, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii doljeni i-au găsit în mașină un pistol cu un încărcător cu cartușe, deținut ilegal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că în urma controlului efectuat de poliţişti, în interiorul autoturismului, respectiv în cotiera dintre scaunele din față, a fost găsit un pistol, supus autorizării, prevăzut cu un încărcător, în care se aflau două cartușe.

„Poliţiştii au stabilit faptul că pistolul și muniția erau deținute în mod ilegal de către persoana în cauză, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţilor, situația fiind preluată de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.