Prins în timp ce fura borduri de pe o stradă din Craiova

Prins în timp ce fura borduri de pe o stradă din Craiova

3.508
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Goicea, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins că fura borduri, de pe o stradă din Craiova, în zona respectivă efectuându-se lucrări pe domeniul public.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul venise cu o mașină în municipiu și în momentul în care a fost depistat, în urma unei sesizări, avea deja patru borduri în portbagajul autoturismului.

„Ieri, în urma unei sesizări cu privire la un bărbat care ar fi sustras borduri, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care a fost depistat, pe o alee din apropierea bulevardului Nicolae Titulescu, un bărbat de 56 de ani, din Goicea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. În urma controlului efectuat asupra autoturismului condus de persoana în cauză, au fost găsite patru  borduri, acestea fiind restituite de bărbat”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunea de furt.

Sursa foto: Facebook Esti din Craiova dacă….



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.