Prinși de polițiștii locali, în timp ce se drogau, în zona unui...

Prinși de polițiștii locali, în timp ce se drogau, în zona unui bloc din Brazda lui Novac

7.528
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, unul din Răcarii de Sus, altul din Goiești și cel de-al treilea din Filiași, au fost prinși, în Craiova, de către polițiștii locali, în timp ce consumau substanțe halucinogene.

Cei trei tineri stăteau în zona unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, fumau o țigară, iar când au observat polițiștii locali au avut un comportament dubios.

„După identificarea acestora s-a efectuat procedura de control corporal, în urma căreia, asupra uneia dintre persoane s-au găsit resturi vegetale de culoare verzuie precum și o țigară artizanală, cu filtru, confecționată din hârtie tip OCB, substanțe halucinogene ce fuseseră cumpărate contra sumei de 30 lei – potrivit declarațiilor acestora”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Cei trei tineri au fost duși la Secția 4 a Poliției Municipiului Craiova pentru continuarea cercetărilor, iar substanțele depistate au fost sigilate în vederea înaintării acestora către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.