Prinși la furat de lemne

Prinși la furat de lemne

3.805
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 21 martie 2018, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calfat au fost anunțați de către reprezentanții din cadrul Ocolului Silvic Eparhial Gorj de faptul că două persoane au tăiat ilegal și au furat 10 arbori esență salcâm din pădurea Municipiului Calafat.

În urma anunțului primit, polițiștii au ajuns la fața locului, unde i-au prins pe doi bărbați, unul în vârstă de 19 ani, și celălalt de 36 de ani, din Calafat. Conform IPJ, aceștia ,,au tăiat și au încărcat într-un atelaj hipo, 10 arbori de esență tare, în cantitate de 0,6 mc material lemnos din pădurea ce aparține Ocolului Silvic din Gorj”.

Pentru infracțiunea săvârșită, celor doi li s-a întocmit dosar penal.

Foto: arhivă

 

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    199

    10 arbori = 0.6 mc ? E o gluma nu ?

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    3
    Citat Mesaj initiat de marius gr.
    10 arbori = 0.6 mc ? E o gluma nu ?

    E pentru prosti coane Se stie ca mai fac dastea de ochii lumii, sa arate si ei ca mai prind pe cineva, ca in rest toti taie cu acordul primarului, ocolului silvic din fiecare zona, si al politiei de pe raza respectiva. Sa nu ne facem ca nu stim cum se fura.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.